Telatah mencuit hati tapi inilah cinta yang sebenar, menerima pasangan seadanya. The B Family, kasih sayang yang tidak berbelah bagi. – Nok Geroh

30 September 2018, Baru-baru ini The B Family nama facebook mereka berdua, dimana mereka telah memuat naik video dimana pasangannya mahu membersihkan diri teman lelaki beliau. Video tersebut telah ditonton serama 22 Juta! mendapat 33K like! 14K comment dan 125K shares!

Apa yang menariknya ialah teman lelaki beliau menyahut cabaran pasangan wanitanya itu membersihkan diri. Mungkin agak janggal di negara kita untuk melakukan pembersihan pada bahagian celah pinggul, tetapi di luar negara sebenarnya mereka ada menyediakan perkhidmatan tersebut! Contohnya seperti mencabut bulu ketiak atau alat kelamin dan bahagian dubur. Janggal bukan?

Tapi apa yang menariknya ialah perkongsian pasangan ini, bukan soal populariti, tapi mesej yang disampaikan sebenarnya agak mendalam walaupun video tersebut sangat lucu ketika dia menahan bilamana pasangannya mencabut penampal tersebut! brazilian wax ini ialah penampal untuk mencabut bulu bulu di tempat sulit seperti celah peha mahupun ketiak. Ianya juga digunakan untuk mencabut bulu bulu pada bahagian punggung.

Memang agak menyakitkan jika tidak disapu dengan bedak terlebih dahulu kerana permukaan kulit pada bahagian sulit kebiasaanya nipis ini kerana untuk menjaga kelembapan dan mengawal suhu pada bahagian tersebut. Bayangkan jika bulu bulu dibahagian tersebut dicabut serentak? menjerit? menangis? pastinya perit.

Percubaan yang beliau lakukan lebih dari 4 kali, bayangkan sehingga teman lelaki beliau tidak tahan kerana sakitnya tercabut bulu dicelah peha. Ini bukan challenge ya, harap rakyat malaysia tidak post video seperti adengan mereka, nescaya jika buat juga pasti mendapat kecaman. Video ini hanya sekadar perkongsia dari The B Family.

Bagaimana pendapat anda dengan video ini? Kongsikan pendapat anda diruangan komen, like dan share posting ini. Jangan lupa follow page Nok Geroh untuk mengikuti info dan isu semasa.

Related Posts

About The Author

Add Comment

error: Content is protected !!